Vo svete profesionálnych kuchýň má každé jedlo svoj recept, recept svoje suroviny a postup. V tradičných kuchyniach je dodržiavanie receptu „posvätná záležitosť“. Variť by mal ten, kto to vie a robí to s nadšením a primeraným rešpektom. Naše obedy sú tie tradičné, ktoré si zvyknete variť aj doma, keď máte čas. Recepty československej kuchyne nám dávajú možnosť vás potešiť dobrým jedlom každý deň.
DESIATOVÉ POLIEVKY
Čo by to boli za lahôdky bez dobrej, desiatovej polievky? Každý deň v týždni varíme jeden druh „silnej a hustej“ polievky. Už si stačí iba vybrať...
STÁLA PONUKA KUCHYNE
... je presne to, čo u nás dostanete každý deň
Absolútne klasiky ako černohorský rezeň, pečené kurča, vyprážaný syr, ale aj palacinky, fašírky, či zemiakové placky.
OBEDOVÉ MENU
SOBOTA
NEDEĽA
18.11.2024 - 24.11.2024
POLIEVKA
Fazuľová s údeninou (1)
Hráškový krém s krutónmi (1,7)
HLAVNÉ JEDLO
MENU 1
Kurací karbonátok 120g, šťuchané zemiaky 200g (1)
MENU 2
Bravčový plátok na omáčke z modrého syra 120g, dusená ryža 200g (1,7)
MENU 3
Mexický guláš 120g, dusená ryža s hráškom 200g (1,3,7)