Vo svete profesionálnych kuchýň má každé jedlo svoj recept, recept svoje suroviny a postup. V tradičných kuchyniach je dodržiavanie receptu „posvätná záležitosť“. Variť by mal ten, kto to vie a robí to s nadšením a primeraným rešpektom. Naše obedy sú tie tradičné, ktoré si zvyknete variť aj doma, keď máte čas. Recepty československej kuchyne nám dávajú možnosť vás potešiť dobrým jedlom každý deň.
DESIATOVÉ POLIEVKY
Čo by to boli za lahôdky bez dobrej, desiatovej polievky? Každý deň v týždni varíme jeden druh „silnej a hustej“ polievky. Už si stačí iba vybrať...
STÁLA PONUKA KUCHYNE
... je presne to, čo u nás dostanete každý deň
Absolútne klasiky ako černohorský rezeň, pečené kurča, vyprážaný syr, ale aj palacinky, fašírky, či zemiakové placky.
OBEDOVÉ MENU
PONDELOK
SOBOTA
NEDEĽA
21.04.2025 - 27.04.2025
Žiadne menu
21.04.2025 - 27.04.2025
POLIEVKA
Frankfurtská s párkom 0,33l (1)
HLAVNÉ JEDLO
MENU 1
Kuracie kúsky na pivovarský spôsob 120g, slovenská ryža 200g, miešaný šalát 50g (1)