Vo svete profesionálnych kuchýň má každé jedlo svoj recept, recept svoje suroviny a postup. V tradičných kuchyniach je dodržiavanie receptu „posvätná záležitosť“. Variť by mal ten, kto to vie a robí to s nadšením a primeraným rešpektom. Naše obedy sú tie tradičné, ktoré si zvyknete variť aj doma, keď máte čas. Recepty československej kuchyne nám dávajú možnosť vás potešiť dobrým jedlom každý deň.
DESIATOVÉ POLIEVKY
Čo by to boli za lahôdky bez dobrej, desiatovej polievky? Každý deň v týždni varíme jeden druh „silnej a hustej“ polievky. Už si stačí iba vybrať...
STÁLA PONUKA KUCHYNE
... je presne to, čo u nás dostanete každý deň
Absolútne klasiky ako černohorský rezeň, pečené kurča, vyprážaný syr, ale aj palacinky, fašírky, či zemiakové placky.
OBEDOVÉ MENU
SOBOTA
NEDEĽA
02.09.2024 - 08.09.2024
POLIEVKA
Gulášová
Pórková so zemiakmi
HLAVNÉ JEDLO
MENU 1
Kurací obrátený rezeň 120g, zemiaky 200g (1,3,7)
MENU 2
Sviečová na smotane 120g, domáca knedľa (1,3,7)
MENU 3
Penne di PARMA (šunkové rezančeky, smotana, pesto, ruccola) (1,3,7)